Termékeink

HP4

beltéri hőszigetelő és hővisszaverő bevonat

HP4+

kül -és beltéri hőszigetelő és hővisszaverő bevonat

HP4  ALAPOZÓ
univerzális koncentrátum

GREEN SHIELD

hőszigetelő betonadalék, könnyű és környezetbarát.

KVARC SHIELD

hőszigetelő külső vakolat

Facebook

Penészedés landing

Penészedés elleni festék vagy penész gátló

Unja már a fekete, penészes foltokat lakása falán? A penész nem csak esztétikailag rontja a lakás képét, de egészségünkre is rendkívül káros!

Miért került előtérbe ez a probléma manapság?

A régi, megvetemedett fa nyílászárókat műanyagra cseréltük és a dráguló fűtési költségek miatt körbe szigeteltük a házakat, így a szellőzés már nem biztosított és a páradúsabb levegő meleg ágya a penész kialakulásának. A lakások, házak jobban hasonlítanak egy dunsztosüvegre, mint egy lélegző otthonra!

Több ezer fajta penészgomba létezik, melyek kiválthatnak allergiát, asztmát. Egyes fajok megtámadják a májat, vesét, tüdőt. Előidézhet fejfájást, köhögést, bőrkiütéseket, nyálkahártya irritációt. Gyerekekre pedig különösen veszélyes!

A gyakori szellőztetéstől kezdve a páramentesítő készülékekig számos ”alkalmi megoldás” hozhat apróbb javulást, de végleges eredményhez sajnos egyik sem vezet.

Hogyan segít a penész elleni festék?

Ha végleges megoldást akar, próbálja ki a HőPAJZS 4 beltéri diszperziós bevonatot! Az új, magyar fejlesztésű bevonat megköti, és a falon keresztül képesek leadni a felesleges párát. Pára nélkül megszűnik a penészedés és nem is tud újra kialakulni.

A  bevonat két módon is akadályozza a penészesedés kialakulását: a hőhidak megszüntetésével, valamint a páraelnyeléssel. 

A hőhídnál a fal felületi hőmérséklete alacsonyabb, mint a környezetében, így a levegőben levő pára a felületre kicsapódik. A falak felületén kialakuló apró vízcseppecskék adnak lehetőséget a levegőben jelenlevő penészgombák megtelepedésének.

Éljen egészséges lakásban! Tudjon meg többet!

Ismerje meg a Hőpajzs 4 penész elleni bevonatot, amely nem festék, hanem glett!

Kérjen most ingyenes tanácsadást és szabaduljon meg végleg a párától,

adja meg telefonszámát és visszahívjuk!

Az Ön neve:
Az Ön email címe:
Az Ön telefonszáma:
Az ingatlan elhelyezkedése: (Város/község, Budapest esetén a kerület is)
Az érdeklődés jellege: (Tanácsadás, felmérés, árajánlat, beszerzési lehetőség, stb.)
Honlap készítés