Termékeink

HP4

beltéri hőszigetelő és hővisszaverő bevonat

HP4+

kül -és beltéri hőszigetelő és hővisszaverő bevonat

HP4  ALAPOZÓ
univerzális koncentrátum

GREEN SHIELD

hőszigetelő betonadalék, könnyű és környezetbarát.

KVARC SHIELD

hőszigetelő külső vakolat

Facebook

Hőpajzs4 alapozó


HP4 univerzális alapozó

Vízzel hígítható fehér színű alapozó koncentrátum. Kiválóan alkalmazható bármilyen nedvszívó felületen. Egyenletes szívó felületet képez, jó tapadást biztosít és környezetkímélő.

Felhasználás

Beltéri (gipszkarton, beton, vakolt) falfelületek alapozására, a HP4 beltéri hőszigetelő bevonat, és a falfesték felhordása előtt is javasolt.
Felület előkészítése: tisztítsuk meg a felületet minden szennyeződéstől, a laza pergő részeket távolítsuk el, szükség esetén a nagyobb hézagokat gletteljük ki. A terméket használat előtt alaposan fel kell keverni.

Felhordási mód: Ecsettel, vagy hengerrel (sűrű rövidszőrű-henger ajánlott) hordhatjuk fel a felületre.
Javasolt hígítás: tiszta vízzel 3-5-szörös higítással, 35-50 nm-re elegendő mennyiség, felülettől függően. Amennyiben a felület mélyebb rétegeibe kívánjuk az anyagot bejuttatni, a hígítási arányt tovább növelhetjük.

A HP4 alapozó nem veszélyes készítmény, a környezetre nem ártalmas! Használatakor az általános munkavédelmi előírásokat be kell tartani. A gyártó az alapozó használatakor alapvető szakmai ismereteket feltételez.

FAGYVESZÉLYES!  Szállítási, alkalmazási és tárolási hőmérséklet: 5-35°C

Kiadósság: 0.1-0.2 dl/m2 rétegenként (hígítva) a felülettől függően.
Kiszerelés: 1 vagy 5 literes műanyag flakon/kanna 
Tűzveszélyességi osztály: E

Felmerülő kérdése esetén kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, a honlapon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén.

Honlap készítés