Termékeink

HP4

beltéri hőszigetelő és hővisszaverő bevonat

HP4+

kül -és beltéri hőszigetelő és hővisszaverő bevonat

HP4  ALAPOZÓ
univerzális koncentrátum

GREEN SHIELD

hőszigetelő betonadalék, könnyű és környezetbarát.

KVARC SHIELD

hőszigetelő külső vakolat

Facebook

Páracsökkentés

Önnek is gondot okoz a pára, nedvesség, ezért több ezer forintot költ évente páramentesítő tablettákra, készülékekre?

  • Tablettás páramentesítő készülék: Havonta kell vásárolnunk hozzá a szükséges páramentesítő tablettákat, ami akár több ezer forintos havi költséget is jelenthet számunkra, a lakás méretétől és szigeteltségétől függően.
  • Elektromos páramenetesítő készülék: A ház, lakás vagy a mentesíteni kívánt helyiség légköbméterétől függően, 60-200 ezer forintos áron juthatunk hozzá. Amennyiben választásunk egy ilyen berendezésre esik, a kezdeti beruházás után még villanyszámlatöbblettel is kell  számolnunk ahhoz, hogy lakásunkat mentesíteni tudjuk a párától.
  • Párátlanító készülék bérlése: Napi néhány ezer forintos kiadást jelent, a párásodást megszünteti, de a legtöbb esetben csak átmeneti megoldást jelent.

    A saját fejlesztésű és gyártású HP4 és HP4+ hőszigetelő és hővisszaverő bevonat megköti a helyiségekben keletkező vízpárát és napi szinten, négyzetméterenként 300 ml párát képes kezelni.  120 négyzetméres lakásban napi szinten egy négy-öt tagú család akár 8-10 liter párát is képes termelni. A HP4 termékek tulajdonságaiknak köszönhetően, nagy mértékben csökkenthetik a penészesedés kialakulását.

Szabaduljon meg a párától a HP4 szigeteléssel és felejtse el a pára miatt adódó rendszeres havi kiadásait!

Tudjon meg többet termékünkről!

Honlap készítés