Termékeink

HP4

beltéri hőszigetelő és hővisszaverő bevonat

HP4+

kül -és beltéri hőszigetelő és hővisszaverő bevonat

HP4  ALAPOZÓ
univerzális koncentrátum

GREEN SHIELD

hőszigetelő betonadalék, könnyű és környezetbarát.

KVARC SHIELD

hőszigetelő külső vakolat

Facebook

Hővisszaverő festék - landing

Hőszigetelő, hővisszaverő festék vagy bevonat

Ha az elérhető megtakarítások mellett fontos Önnek az otthona komfortossága, és a hagyományos hőszigetelő anyagoknál többre vágyik, jó helyen jár!  Az általunk forgalmazott anyagok - külön kiemelve a különleges HŐPAJZS 4 hővisszaverő bevonatot - a korábban megszokott technológiáknál sokkal többet tesznek a valóban kellemes klímájú otthonért.

  • Hőpajzs4-et felhordva a falra a hősugárzás akár 80%-át visszaveri a helyiségbe.

 

  • Hőpajzs4 a tulajdonságainak köszönhetően a fűtési és hűtési költség 20-40%-át megtakaríthatjuk

 

  • Hőpajzs4 ideális a falak belső hőszigetelésére, különösen a panel és tégla épületeknél, tűzfalaknál, hőhidaknál, a fűtőtestek mögötti fal részeknél, ott ahol a vízpára lecsapódása penészesedést okozhat, és minden nem megfelelően szigetelt épületnél. 

Ismerje meg a Hőpajzs4 hőszigetelő bevonatot, amely nem festék, de hatékony

 
Természetesen az olvasottak után is felmerülhet Önben a kérdés, hogy vajon ez a termék valóban hatásos-e, hiszen oly sokan ígértek már tökéletes megoldást, teli van az internet penészedés elleni módszerekkel! 
Nos, az óvatosság tényleg érthető. Kétségtelen, hogy NINCS olyan megoldás, - és mi sem kínálunk olyat - amely MINDEN különböző penészedés okozta problémára egyformán biztos és garantált megoldást jelent. A HP4 (Hőpajzs4) termék több éve a piacon van. Kollégáink sok tapasztalatot szereztek arról mely esetekben lehet tényleg hatásos megoldást nyújtani. Ha kívánja, kollégáink segítenek eldönteni, hogy az adott problémára mi az optimális megoldás, megfelelő hatást várhatunk-e a HP4 bevonat alkalmazásától.
 
Ha igényli a - természetesen díjmentes - tanácsadást/konzultációt, kérjük töltse ki, és küldje el részünkre az alábbi űrlapot, kollégánk keresni fogja Önt.

  

Az Ön neve:
Az Ön email címe:
Az Ön telefonszáma:
Az ingatlan elhelyezkedése: (Város/község, Budapest esetén a kerület is)
Az érdeklődés jellege: (Tanácsadás, felmérés, árajánlat, beszerzési lehetőség, stb.)
Honlap készítés