Termékeink

HP4

beltéri hőszigetelő és hővisszaverő bevonat

HP4+

kül -és beltéri hőszigetelő és hővisszaverő bevonat

HP4  ALAPOZÓ
univerzális koncentrátum

GREEN SHIELD

hőszigetelő betonadalék, könnyű és környezetbarát.

KVARC SHIELD

hőszigetelő külső vakolat

Facebook

Hőszigetelő festék

Hőszigetelő festék

Télen fázik, nyáron melege van? Külső hőszigetelés helyett szigeteljen belülről és spóroljon akár 20-40%-ot fűtési költségeiből! A HőPAJZS 4 nem festék, de olyan beltéri  hőszigetelő bevonat, amelyet sokan hibásan festéknek neveznek könnyű felhordásának és színezhetőségének köszönhetően!

A HőPAJZS4 a bevizsgálási és a gyakorlati tapasztalatok alapján is már 1 mm rétegvastagságban felhordva a hősugárzás 80-85%-át visszaveri a helyiségbe. 

HőPAJZS4 színezhető, vízzel hígítható színezékkel, a maximális színezék mennyisége nem haladhatja meg az alapanyag 7–10%-nak súlyát.

A beltéri vakolatokon, beton felületeken, gipszkartonon közvetlenül alkalmazható, míg fa, fém és üvegfelületeknél, tapadóhíd használata ajánlott.

Száradás után csiszolható, festhető (hőmérséklettől függően 4 óra elteltével). A felület teljes száradása után lélegző, pára áteresztő festékkel átfesthetjük, a bevonat ez esetben nem veszít a tulajdonágaiból!

A HőPAJZS4 hő visszaverő bevonattal akár 20-40%-ot is megtakaríthat fűtés számlájából! Használata esetén a hősugárzás 80-85%-át visszaveri a helyiségbe így a meleg hónapokban csökkenti a helyiség felmelegedését, téli hónapokban egyenletes gyors felmelegedést biztosít.

Ha szeretne éves szinten több 10.000 Ft-ot spórolni kérjen most ingyenes tanácsadást! Szigeteljen beltéri festékkel olcsóbban és hatékonyabban!

Tudjon meg többet termékünkről!

Kérjen most ingyenes tanácsadást, adja meg telefonszámát és visszahívjuk!

Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:
Honlap készítés