Termékeink

HP4

beltéri hőszigetelő és hővisszaverő bevonat

HP4+

kül -és beltéri hőszigetelő és hővisszaverő bevonat

GREEN SHIELD

hőszigetelő betonadalék, könnyű és környezetbarát.

KVARC SHIELD

tűzállóhőszigetelő külső vakolat

Facebook

Vélemények

"A tavalyi évben (2016) vásárolt HP4 termék tökéletesen beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Panellakásunk konyhájában az utcafronti fal csak úgy ontotta magából a hideget, szinte huzatot okozva. Termékük (HP4 beltéri hőszigetelő bevonat) felhordásával ez a jelenség teljesen megszűnt, a reggeli kávézásnál sokszor a falnak támaszkova jut eszembe, hogy bizony ezt régen meg sem mertem volna tenni."
Pőcze Tibor, Tatabánya

 

"Festés előtti szigetelés miatt kerestem belsőleg felvihető hatékony megoldást. A festőm ajánlotta a Hőpajzs Kft-t, és a terméküket, a HP4 hőszigetelő bevonatot. Már az első réteg felvitelekor, amin még átütött a régi festék színe, kézzel érezhető a két fal közötti hő különbség.
Alig várom a telet, hogy a HP4 élesben bizonyíthasson.
Köszönöm!!!"
Vágó Attila, iSzaki KFT Nyíregyháza

 

"A HŐPAJZS4 beltéri bevonat négy éve került fel két szobába. Egyenletesebb lett a hő elosztás, a penész problémánk megszűnt. Nálunk nincs klíma, a bevonat jól temperál, és érezhetően kellemesebb a szobák hőmérséklete nyáron is. A következő helyiségek festésekor is felrakjuk majd a HŐPAJZS4-et is. Mi meg vagyunk elégedve a termékkel."
Radva Péter, Szigetszentmiklós

 

"2013. őszén HŐPAJZS4 bevonattal láttuk el gyülekezeti házunk algasori termeit. Ez pontosan az ablakok felőli falak benti festését jelentette. Tapasztalatunk szerint azóta sokkal gyorsabban fel tudjuk fűteni a termeket, és lassabban hűlnek ki. (Ez a funkció számunkra azért fontos, mert csak néha használjuk a termeket, egyébként napokig senki sem tartózkodik az épületben...)
Tisztelettel: H László, Tatabánya-Óvárosi Református Egyházközség lelkésze"
Tatabánya

 

"Tisztelt Szegedi Úr!
Szigeteltettük a lakásunkat az Önök által gyártott, és forgalmazott HŐPAJZS4-el.
Telenként sokat fáztunk, a falak belülről penészedtek, és nedvesedtek. A HŐPAJZS4 csodát tett.
Azóta a penészedés és a vizesedés megszűnt és azóta nem fázunk.
Tisztelettel: Szabóné Kiss Klára és SzabóJános ZUGLOBÓL!!!"
Budapest

 

"A gyerekszoba hőszigeteléséhez a HŐPAJZS4 bevonatot választottuk. A külső szigetelésre most nem volt lehetőségünk, viszont úgyis festeni kellett a szobát, úgy gondoltuk a hátsó, északra néző fal penész problémáit is meg lehetne szüntetni. A HŐPAJZS4 erre ideális megoldást kínált. A bevonattal idáig elégedettek vagyunk, a tapintása nagyon kellemes, érezni ahogy a tenyér melegét visszasugározza. Úgy tűnik jó választás volt.
Köszönettel: B Andrea"
Hatvan

Honlap készítés