Vélemények

"A tavalyi évben (2016) vásárolt HP4 termék tökéletesen beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Panellakásunk konyhájában az utcafronti fal csak úgy ontotta magából a hideget, szinte huzatot okozva. Termékük (HP4 beltéri hőszigetelő bevonat) felhordásával ez a jelenség teljesen megszűnt, a reggeli kávézásnál sokszor a falnak támaszkova jut eszembe, hogy bizony ezt régen meg sem mertem volna tenni.

Köszönettel: Pőcze Tibor

2017.11.25 Tatabánya"

 

Festés előtti szigetelés miatt kerestem belsőleg felvihető hatékony megoldást.

A festőm ajánlotta a Hőpajzs kft-t, és a terméküket, a HP4 hőszigetelő bevonatot.
Már az első réteg felvitelekor, amin még átütött a régi festék színe, kézzel érezhető a két fal közötti hő különbség.
Alig várom a telet, hogy a HP4 élesben bizonyíthasson.
Köszönöm!!!
Vágó Attila, iSzaki KFT Nyíregyháza

 

A HŐPAJZS4 beltéri bevonat négy éve került fel két szobába. Egyenletesebb lett a hő elosztás, a penész problémánk megszűnt. Nálunk nincs klíma, a bevonat  jól temperál, és érezhetően kellemesebb a szobák hőmérséklete nyáron is. A következő helyiségek festésekor is felrakjuk majd a HŐPAJZS4-et is. Mi meg vagyunk elégedve a termékkel.

Radva Péter Szigetszentmiklós

 

 

2013. őszén HŐPAJZS4 bevonattal láttuk el gyülekezeti házunk algasori termeit. Ez pontosan az ablakok felőli falak benti festését jelentette. Tapasztalatunk szerint azóta sokkal gyorsabban fel tudjuk fűteni a termeket, és lassabban hűlnek ki. (Ez a funkció számunkra azért fontos, mert csak néha használjuk a termeket, egyébként napokig senki sem tartózkodik az épületben...) Fontosnak tartom megjegyezni, hogy egyelőre csak 1 fűtési idényről van tapasztalatunk.

Tatabánya, 2014. március 30.

 

Tisztelettel: H László, Tatabánya-Óvárosi Református Egyházközség lelkésze

 

Tisztelt Szegedi Úr!
Szigeteltettük a lakásunkat az Önök által gyártott, és forgalmazott HŐPAJZS4-el.
Telenként sokat fáztunk, a falak belülről penészedtek, és nedvesedtek. A HŐPAJZS4 csodát tett.
Azóta a penészedés és a vizesedés megszűnt és azóta nem fázunk.
Tisztelettel: Szabóné Ķiss Ķlára és SzabóJános ZUGLOBÓL!!!

2015.03.04

 

A gyerekszoba hőszigeteléséhez a HŐPAJZS4 bevonatot választottuk. A külső szigetelésre most nem volt lehetőségünk, viszont úgyis festeni kellett a szobát, úgy gondoltuk a hátsó, északra néző fal penész problémáit is meg lehetne szüntetni. A HŐPAJZS4 erre ideális megoldást kínált. A bevonattal idáig elégedettek vagyunk, a tapintása nagyon kellemes, érezni ahogy a tenyér melegét visszasugározza. Úgy tűnik jó választás volt.

Köszönettel: B Andrea, Hatvan.

2015.03.06

Honlap készítés