Páramentesítés, penész megszűntetés

Páramentesítés, penész megszűntetés

Önnél is sok a pára, nedvesség, ezért több ezer forintot költ évente páramentesítő tablettára, készülékre?

A válasz minden bizonnyal: IGEN! Mivel a manapság szigetelt lakások és a műanyag nyílászárók a pára legnagyobb ”támogatói”, ezért mindenki szenved a párától és a következményeitől, leg rosszabb esetben a penészedéstől! Nézzük miért is hatástalanok ezek a páramentesítő szerek és készülékek:

  • Tablettás páramentesítő készülék. Havonta kell vásárolnunk hozzá a szükséges páramentesítő tablettákat, ami akár több ezer forintos havi költséget is jelenthet számunkra, a lakás méretétől és szigeteltségétől függően.
  • Elektromos páramenetesítő készülék: A ház, lakás, vagy a mentesíteni kívánt helyiség légköbméterétől függően, 60-200 ezer forintos áron juthatunk hozzá. Amennyiben választásunk egy ilyen berendezésre esik, a kezdeti beruházás után még villanyszámlatöbblettel is kell majd számolnunk, ahhoz hogy lakásunk mentesíteni tudjuk a párától.
  • A párátlanító készülék bérlése: Természetesen ez is szóba jöhet, mely napi egy-két ezer forintból kivitelezhető, és ha végre egyszer kiszárad a fal, akkor vissza is vihetjük a berendezést oda, ahonnan hoztuk, és a nedvesedés valószínűleg újra kezdődik és újra bérelhetjük az eszközt!

 

Szabaduljon meg a párától a penésztől a HőPAJZS 4 szigeteléssel és felejtse el a rendszeres havi kiadást a pára miatt!

HőPAJZS 4 beltéri bevonat! A speciális, magyar fejlesztésű anyagban lévő vákuum golyók megkötik a nedvességet és párát, amelyet a falon keresztül képesek leadni. A páramegkötő képessége olyan nagy, hogy több ügyfelünk azt jelezte, hogy a bevonat használata óta még a tükör sem párásodik be a fürdőszobában a zuhanyzás alatt!

Tudjon meg többet termékünkről!

Kérjen most ingyenes tanácsadást és szabaduljon meg végleg a párától,
adja meg telefonszámát és visszahívjuk!

Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:
Honlap készítés