HP4 - Hőpajzs 4

HP4 - beltéri diszperziós hővisszaverő bevonat

 

hp4kép

A HP4 (HŐPAJZS4) beltéri diszperziós hővisszaverő bevonat egy magyar fejlesztésű és gyártású anyag, mely kitűnő hővisszaverő képességgel rendelkezik. Ez a hővisszaverő anyag más elven működik, mint a közismert szigetelő anyagok, pl. a hungarocel (polystirol) vagy a kőzet- és üveggyapot  ill. alapanyagúak. 

HP4 (Hőpajzs4) fejlesztésének célja, hogy a hő terjedését a hősugárzás módjára kényszeríti, amit viszont a szerkezetéből adódóan homogén módon, egyenletesen szétszórva visszaver a helyiségbe. A HP4 (Hőpajzs4) a hővisszaverésnek köszönhetően csökkenti a falak hőelnyelését biztosítva az energia megtakarítását. A HP4 a további tulajdonsága a falak penészedésének jelentős csökkentése, vagy megszüntetése. 

 

  • HP4-et felhordva a falra a hősugárzás akár 80%-át visszaveri a helyiségbe, így a meleg hónapokban csökkenti a helyiség felmelegedését, téli hónapokban egyenletes gyors felmelegedést biztosít csökkentve a fűtési költségeket.

 

  • HP4 (Hőpajzs4) a tulajdonságainak köszönhetően a fűtési és hűtési költség 20-40%-át megtakaríthatjuk, így biztosítva az egyik legköltségtakarékosabb megoldást annak érdekében, hogy pénzt takarítsunk meg az otthonunk fűtési és hűtési költségeiből.

 

  • HP4 ideális a falak belső hőszigetelésére, különösen a panel és tégla épületeknél, tűzfalaknál, hőhidaknál, a fűtőtestek mögötti fal részeknél, ott ahol a vízpára lecsapódása penészesedést okozhat, és minden nem megfelelően szigetelt épületnél. 

 

  • A részletes tájékoztatásért kattintson az alábbi kérdésekre:

 

 
Természetesen az olvasottak után is felmerülhet Önben a kérdés, hogy vajon ez a termék valóban hatásos-e, hiszen oly sokan ígértek már tökéletes megoldást, teli van az internet penészedés elleni módszerekkel! 
Nos, az óvatosság tényleg érthető. Kétségtelen, hogy NINCS olyan megoldás, - és mi sem kínálunk olyat - amely MINDEN különböző penészedés okozta problémára egyformán biztos és garantált megoldást jelent. A HP4 (Hőpajzs4) termék több éve a piacon van. Kollégáink sok tapasztalatot szereztek arról mely esetekben lehet tényleg hatásos megoldást nyújtani. Ha kívánja, kollégáink segítenek eldönteni, hogy az adott problémára mi az optimális megoldás, megfelelő hatást várhatunk-e a HP4 bevonat alkalmazásától.
 
Ha igényli a - természetesen díjmentes - tanácsadást/konzultációt, kérjük töltse ki, és küldje el részünkre az alábbi űrlapot, kollégánk keresni fogja Önt.
Az Ön neve:
Az Ön email címe:
Az Ön telefonszáma:
Az ingatlan elhelyezkedése: (Város/község, Budapest esetén a kerület is)
Az érdeklődés jellege: (Tanácsadás, felmérés, árajánlat, beszerzési lehetőség, stb.)
Honlap készítés