Hőszigetelő festék

Hőszigetelő festék

Télen fázik, nyáron melege van? Külső hőszigetelés helyett szigeteljen belülről és spóroljon akár 20-40%-ot fűtési költségeiből! A HőPAJZS 4 nem festék, de olyan beltéri  hőszigetelő bevonat, amelyet sokan hibásan festéknek neveznek könnyű felhordásának és színezhetőségének köszönhetően!

A HőPAJZS4 a bevizsgálási és a gyakorlati tapasztalatok alapján is már 1 mm rétegvastagságban felhordva a hősugárzás 80-85%-át visszaveri a helyiségbe. 

HőPAJZS4 színezhető, vízzel hígítható színezékkel, a maximális színezék mennyisége nem haladhatja meg az alapanyag 7–10%-nak súlyát.

A beltéri vakolatokon, beton felületeken, gipszkartonon közvetlenül alkalmazható, míg fa, fém és üvegfelületeknél, tapadóhíd használata ajánlott.

Száradás után csiszolható, festhető (hőmérséklettől függően 4 óra elteltével). A felület teljes száradása után lélegző, pára áteresztő festékkel átfesthetjük, a bevonat ez esetben nem veszít a tulajdonágaiból!

A HőPAJZS4 hő visszaverő bevonattal akár 20-40%-ot is megtakaríthat fűtés számlájából! Használata esetén a hősugárzás 80-85%-át visszaveri a helyiségbe így a meleg hónapokban csökkenti a helyiség felmelegedését, téli hónapokban egyenletes gyors felmelegedést biztosít.

Ha szeretne éves szinten több 10.000 Ft-ot spórolni kérjen most ingyenes tanácsadást! Szigeteljen beltéri festékkel olcsóbban és hatékonyabban!

Tudjon meg többet termékünkről!

Kérjen most ingyenes tanácsadást, adja meg telefonszámát és visszahívjuk!

Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:
Honlap készítés