Miért a HP4

A hagyományos (külső) hőszigetelések nagyon elterjedtek. Valóban számos pozitív tulajdonságuk van, de mint a hasonló esetekben lenni szokott, a külső szigetelés esetén sem csak pozitív hatásokat tapasztalhatunk. Az alábbiakban bemutatjuk, miért gondoljuk hogy a HŐPAJZS4 sok esetben jobb megoldást jelenthet.

 

A HŐPAJZS4 a működési elvéből kifolyólag számos olyan kedvező tulajdonsággal bír, mely tulajdonságok fokozott mértékben javítják egy helyiség komfortját:

 

 • Pénztárca kímélő megoldást jelent, hiszen használatával energiát lehet megtakarítani, a kivitelezés során pedig minimális költségek merülnek fel egyéb más hőszigetelő anyagok alkalmazási költségeivel szemben.
 • HŐPAJZS4 bevonat alkalmas beltéri felületek kiegyenlítésére, hőérzet javítására, a felhordás történhet betonra, mészcement és mészcement kötésű vakolatra, a panel és téglaépületeknél, tűzfalaknál, hőhidaknál, a fűtőtestek mögötti fal részeknél, ahol a vízpára lecsapódása penészesedést okozhat, és minden nem megfelelően szigetelt épület esetében. 
 • A HŐPAJZS4 felhordása esetén nem szükséges állványzat megépítése, a téli hónapokban is kivitelezhető, valamint a költségek további csökkentésének szükségessége esetén, helyiségenként is alkalmazható.  Egyszerű  festésnél alkalmazott glettelési művelettel felhordható. 
 • HŐPAJZS4 bevonat törtfehér színű, könnyen felkeverhető, paszta konzisztenciájú anyag, vizes festékekkel és vizes bázisú színezőpasztákkal színezhető, így akár a festési művelet is elhagyható! 
 • Tehát kijelenthetjük, a HŐPAJZS4 felhordása költségkímélő megoldást jelent az Ön számára!
 
 • A HŐPAJZS4 használata esetén a hősugárzás akár 80%-át visszaveri a helyiségbe így a meleg hónapokban csökkenti a helyiség felmelegedését, téli hónapokban egyenletes gyors felmelegedést biztosít akár 20-40%-al csökkentve a fűtési költségeket. 
 • A HŐPAJZS4 energiát , azaz pénzt takarít meg az Ön számára!
 
 • A HP4 használata megszünteti a hőhidakat és a penészesedést. A hőhídnál a fal felületi hőmérséklete alacsonyabb mint a környezetében, így a levegőben levő pára a felületre kicsapódik. A falak felületén kialakuló apró vízcseppecskék adnak lehetőséget a levegőben jelenlevő penészgombák megtelepedésének. A HŐPAJZS4 10-120 mikron nagyságú kicsiny vákuumgömböcskék sokaságából áll. A vákuumgolyók a meleget a falon egyenletesen oszlatják el, áthidalva és leszigetelve a hőhídakat. Ha nincs hőhíd, nincs felületi páralecsapódás, így penészesedés sincs.  A HŐPAJZS4 bevonat tehát két módon is akadályozhatja a penészesedés kialakulását: a hőhidak megszüntetésével, valamint a páraelnyeléssel. 
 • A HŐPAJZS4 megszüntetheti otthonában a hőhidakat és a penészes falakat.
 
 • A vákuumgolyók közötti rések kapilláris hatása miatt szárítja a falakat, valamint  nagy – rendezetlen – belső felületének köszönhetően elpárologtatja a nedvességet. Az anyag ezenfelül felületében nedvességet tud tárolni, és így szabályozólag hat a helyiség páratartalmára.
 • A HŐPAJZS4 szárítja az ön otthonának falait és kellemes klímát biztosít Önnek.
 
 • Nem utolsó sorban, a  HŐPAJZS4 szerkezete a kötőanyag rugalmassága miatt elrejti a falakon található hajszálrepedéseket, így esztétikusabb falfelületet kapunk.
 
 
émi tüv
Honlap készítés