Mi az a Kvarc Shield?

A KVARC SHIELD egy magyar szabadalom alapján tovább fejlesztett hőszigetelő anyag, melynek létrejöttét a következő oldalon említett problémák kiküszöbölése, az energifelhasználás hatékony csökkentése és az egészséges-komfortos élettér kialakításnak célja vezérelte. Alkalmazható külső és belső térben tégla, beton, pórusbeton felületekre extrakönnyű hőszigetelő vakolatként. Ajánlott már meglévő vakolatokra, kapcsos kőburkolatok mögötti hézag kitöltésre, tetőterek, padlásfödémek szigetelésére akár utólag is. Könnyűszerkezetes épületek szigetelésére (táblás és szálas anyagok) kiváltására.

 

KVARC SHIELD ultra könnyű hőszigetelő anyag igazi újdonság.
A termeket nem táblákban ragasztják fel a falra, nincs szükség dűbelekkel való külön rögzítésre, a fal és az anyag között nincs
légrés, mint a táblás hőszigetelő rendszerek esetében. Felhordása történhet kézzel vagy géppel (habarcs szivattyúval). Így a kivitelezés gyorsan és folyamatosan végezhető.
Az anyag állagának köszönhetően minden kis lyukat és rést kitölt, ezáltal nagyszerűen alkalmazkodik bármilyen felületi egyenlőtlenséghez. Teljesen légrésmentes, egységes szigetelö réteget
képez a ház köré. Mivel egységes rétegről beszélünk, amely nincs átfúrva, dűbelekkel átütve és összeillesztések sem találhatóak rajta, ezért a KVARC SHIELD -el hőhíd mentes szigetelést kaphatunk.
KVARC SHIELD -el a külső mechanikai hatásokkal szemben ellenálló, nagy szilárdságú homlokzatot képezhetünk.
KVARC SHIELD hőszigetelő anyag alkalmas mind új építésű, mind régebbi épületek utólagos hőszigetelésére.

KVARC SHIELD nehezen éghető, ezért tűzvédelmi szempontból több emeletes épületekbe is beépíthető. A tűz terjedését megakadályozza, füstöt nem fejleszt. Nincs égve csöpögés, ezért optimális tűzvédelmi megoldást nyújt. Kiváló hangszigetelő képességű és páraáteresztő, mivel nem akadályozza a pára homlokzaton keresztül törtértő átjutását. A rendszerben nincs páradúsulás, a belső terek nem penészednek.
KVARC SHIELD-el készített réteg nem zsugorodik, nem tágul. Ez a mérettartás is biztosítja a homlokzat hosszú élettartamát.

Összegezve a KVARC SHIELD hőszigetelő anyaggal készített szigetelés:
•. kiváló hőszigetelő,
•. nem zsugorodik,
•. hőhíd mentes,
•. tűzálló,
•. kiváló hangszigetelő,
•. mechanikai hatásoknak ellenáll,
•. páraáteresztő,
•. nem ad életteret a gombák, férgek, rovarok, rágcsálók és madarak számára,
•. állandó hőszigetelési értékkel rendelkezik.
Honlap készítés