Mi az az Green Shield?

Kiváló hő- és hagszigetelő betonok, tetőszigetelés utólag is:

 

  • Az Green Shield egy speciális könnyűbeton adalék, ami újrahasznosított polisztirol golyócskákból és különböző adalékokból készül. Cement homok és víz hozzáadásával, géppel vagy kézzel keverhetjük készre az anyagot. Akár 12-szer lehet könnyebb és 30-szor jobb a hőszigetelési tulajdonságokkal bírhat, mint a normál beton . Nem tűzveszélyes, ellen áll a penésznek és rágcsálóknak, higénikus, környezetbarát.
  • A hőszigetelés egyre inkább nem csak személyes érdekünk a növekvő energiaárak miatt, hanem környezetünk magasfokú szennyezése miatt társadalmi érdekünk is. Fontos tehát, hogy az építkezést már alapjaiban ennek tükrében érdemes elkezdeni, amihez az Green Shield egy hatalmas segítség, hiszen a tervező rugalmasan tud játszani a sűrűségével, így a felhasználási területeivel. 
  • Utólagos hozzáépítéseknél, tetőtérbeépítésnel különlegesen könnyű testsűrűsége, fizikai és hőtani képességei miatt nem kell az alapot (az esetek nagy százalékában) megerősíteni.
  • Nagy előnye, hogy a tervező választhatja ki, hogy a végleges készbeton milyen sűrűségen hol legyen bedolgozva, szemelött tartva a szükséges fizikai, hőtani szükségleteket. Igy sokoldalúan es mindig a legoptimálisabban felhasználható az Green Shield
Honlap készítés